B2B DOer till svenskt fintechbolag (sälj/marknad)


OM KREDITZ
Kreditz är ett svenskt fintechbolag som levererar och analyserar PSD2-data (banktransaktioner) i form av flertalet nyttiga tjänster till bl.a. banker, finansiella institutioner, fastighetsbolag, uthyrningssajter och marknadsplatser. Förutom våra företagstjänster tillhandahåller vi även en app (iOS/Android) för konsumenter som kan användas för att bekräfta sin egen betalningsförmåga, eller begära någon annans betalningsförmåga, vid transaktioner på marknadsplatser för att skydda sig mot bedragare. Vi befinner oss i en het bransch med visionen om att skapa framtidens globala ekonomiska beslutsunderlag.

Två år efter att vår grundare startade Kreditz har vi vuxit till att idag vara ett team på 15 anställda, globalt. Kreditz har utöver en stark ägarkrets även ett starkt team med flera spetskompetenser. Nu växlar vi upp och expanderar vår organisation ytterligare. Fortsatt framgång kräver fenomenala nya kollegor, är du vår nästa?

OM TJÄNSTEN
Som B2B-säljare kommer du framförallt att jobba med försäljning av Kreditz företagstjänster till fastighetsbolag, hyresvärdar, bostadssajter, entreprenadföretag m.fl.

Arbetet är självständigt men du får självklart ett gott stöd från bolagets försäljningschef. Utöver försäljningen av bolagets B2B-tjänster kommer du också att vara behjälplig vidförsäljning/marknadsföring av vår Kreditz app för konsumenter.

Vi erbjuder dig: mycket goda utvecklingsmöjligheter, möjlighet till vidareutbildningar, tillgång till gym på kontoret, och bäst av allt roliga kollegor och en härlig arbetsmiljö.

ARBETSUPPGIFTER

I arbetet förekommer bl.a. följande arbetsuppgifter:

VI SÖKER DIG SOM

Vi tror mycket på att rätt personlighet i denna roll är en avgörande faktor, därför ser vi gärna att du är: driven, entreprenöriell till sättet och ansvarstagande. När du blir utmanad är din känsla ”challenge accepted”.

Vidare ser vi att du:

TILLSÄTTNING AV TJÄNST

Omgående, vi ser gärna att du kan börja redan under September 2019.

OMFATTNING

Heltid, tillsvidareanställning.

ERSÄTTNING

Fast månadslön + rörlig lön baserat på försäljning.

RAPPORTERING

Du rapporterar till bolagets Chief Commercial Officer & Operations Manager.

ARBETSPLATS

Vi sitter i ljusa lokaler i Danderyd, Stockholm.

ANSÖKAN

För att ansöka om tjänsten skicka gärna ditt CV och ett kort personligt brev till:
Lorenzo@kreditz.com

KONTAKTPERSON

Lorenzo Nilson, Operations Manager, Lorenzo@kreditz.com