Junior Data Scientist


OM KREDITZ

Kreditz är ett svenskt fintechbolag som bygger tjänster till bl.a. banker, finansiella institutioner, fastighetsbolag, uthyrningssajter och marknadsplatser med hjälp av PSD2-data (banktransaktioner) och annan medgivande-baserad data. Förutom våra företagstjänster tillhandahåller vi även en app (iOS/Android) för konsumenter som kan användas för att bekräfta sin egen betalningsförmåga vid transaktioner på marknadsplatser för att skydda sig mot bedragare. Vi befinner oss i en het bransch med visionen om att skapa framtidens globala ekonomiska beslutsunderlag. Två år efter att vi startade Kreditz har vi vuxit till att idag vara ett team på 22 anställda, globalt. Kreditz har utöver en stark ägarkrets även ett starkt team med flera spetskompetenser. Nu växlar vi upp och expanderar vår organisation ytterligare. Fortsatt framgång kräver fenomenala nya kollegor, är du vår nästa?


OM TJÄNSTEN

Som Junior Data Scientist kommer du framförallt att jobba med stora mängder datainsamling. Utöver detta kommer du också att fungera som stöd vid utveckling av Kreditz algoritmer och statistiska modeller tillsammans med mer seniora kollegor.

Vi erbjuder dig: goda utvecklingsmöjligheter, tillgång till gym/bastu/idrottshall på kontoret, möjlighet till vidareutbildningar och bäst av allt roliga kollegor och en härlig arbetsmiljö.


ARBETSUPPGIFTER

I arbetet förekommer bl.a. följande arbetsuppgifter:

VI SÖKER DIG SOM

Vi ser gärna att du som person är: strukturerad, analytisk och driven till sättet. När du blir utmanad är din känsla ”challenge accepted”. För att du ska lyckas inom denna roll tror vi även att du är kommunikativ och ansvarstagande. Vidare ser vi att du:

TILLSÄTTNING AV TJÄNST

Önskad start Mars/April 2020 (eller tidigare om möjligt)


OMFATTNING

Heltid, tillsvidareanställning. För dig som tar examen under vt20 och är intresserad kan vi vara flexibla med att påbörja anställningen på deltid


ERSÄTTNING

Fast månadslön


RAPPORTERING

Du rapporterar till bolagets Chief Analytics Officer


ARBETSPLATS

Vi sitter i ljusa lokaler i Danderyd


ANSÖKAN

För att ansöka om tjänsten skicka gärna ditt CV och ett kort personligt brev till: Lorenzo@kreditz.com
Ange “junior Data Scientist” i ämnesraden


KONTAKTPERSON(ER)

Lorenzo Nilson, Operations Manager, Lorenzo@kreditz.com
För mer information om tjänsten kontakta Magnus Källhager, Chief Analytics Officer, 070-7913984


Cookies Text Learn More