Sales Support


OM KREDITZ

Kreditz är ett svenskt fintechbolag som bygger tjänster till bl.a. banker, finansiella institutioner, fastighetsbolag, uthyrningssajter och marknadsplatser med hjälp av PSD2-data (banktransaktioner) och annan medgivande-baserad data. Förutom våra företagstjänster tillhandahåller vi även en app (iOS/Android) för konsumenter som kan användas för att bekräfta sin egen betalningsförmåga vid transaktioner på marknadsplatser för att skydda sig mot bedragare. Vi befinner oss i en het bransch med visionen om att skapa framtidens globala ekonomiska beslutsunderlag. Två år efter att vi startade Kreditz har vi vuxit till att idag vara ett team på 22 anställda, globalt. Kreditz har utöver en stark ägarkrets även ett starkt team med flera spetskompetenser. Nu växlar vi upp och expanderar vår organisation ytterligare. Fortsatt framgång kräver fenomenala nya kollegor, är du vår nästa?


OM TJÄNSTEN

Som Sales Support agerar du som en viktig länk mellan Kreditz kunder och företagets olika avdelningar. Denna roll innefattar inte bara att löpande besvara och koordinera inkommande förfrågningar utan handlar också om att du får följa med på kundmöten och hjälper till att starta upp nya kunder med Kreditz lösningar. Du kommer också att uppdatera befintliga kunder om/när nya funktioner lanseras. Det är därför viktigt att du själv också är strukturerad i ditt arbetssätt för att lyckas bra i rollen

Vi erbjuder dig: goda utvecklingsmöjligheter, möjlighet till vidareutbildningar, tillgång till gym/bastu/idrottshall på kontoret och bäst av allt roliga kollegor och en härlig arbetsmiljö.


ARBETSUPPGIFTER

I arbetet förekommer bl.a. följande arbetsuppgifter:

VI SÖKER DIG SOM

Vi tror mycket på att rätt personlighet i denna roll är en avgörande faktor, därför ser vi gärna att du är: lösningsorienterad, bra på planering/koordinering och ansvarstagande. För att du ska lyckas inom denna roll tror vi även att du är hjälpsam till sättet, kan kommunicera tydligt och räds inte att agera ’hands on’. Vidare ser vi att du:


TILLSÄTTNING AV TJÄNST

Omgående


OMFATTNING

Heltid, tillsvidareanställning


ERSÄTTNING

Fast månadslön


RAPPORTERING

Du rapporterar till bolagets Operations Manager


ARBETSPLATS

Vi sitter i fina lokaler i Danderyd


ANSÖKAN

För att ansöka om tjänsten skicka gärna ditt CV och ett kort personligt brev till: Lorenzo@kreditz.com
Ange “Sales Support” i ämnesraden


KONTAKTPERSON

Lorenzo Nilson, Operations Manager, Lorenzo@kreditz.com


Cookies Text Learn More